BALANCÍ + PEARSON

BALANCÍ + PEARSON

Ver bilhetes
BALANCÍ + PEARSON

BALANCÍ + PEARSON

SALA TARO. C/ ROSSEND ARÚS, 9 . Ver mapa


Venta online fechada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descripção

BALANCÍ

Les cançons d’aquest disc són efímeres en tant que breus, passen en un tres i no res i cremen com un llumí. Però per aquells que combreguem amb Balancí, es queden a dins per sempre més, no se sap si són aquestes melodies que no fan grans curvatures sinó línies amb pocs desnivells, fàcils de transitar i que et porten a la cadència d’una pregària, o potser aquestes guitarres amb frasejos ben dibuixats i remarcats com punts sobre les “is”, però les cançons, potser per l’equilibri que en surt de tot plegat, romanen. Les seves lletres són com pensaments fugaços sorgits d’un estat contemplatiu i meditatiu que a vegades miren endins i a vegades, enfora, i és en aquest sentit que són platòniques perquè vénen de la raó i no del fetge.

El disc s’acaba i ens deixa una sensació de repòs però bé podria perdurar a l’infinit com sembla suggerir el balanceig musical de l’última cançó. I és que fet i fet, rere la porta hi ha un Balancí que està esperant.


PEARSON

Pearson és un grup d’indie pop rock fundat a barcelona l’any 2012. El formen Marc Nalvaiz, Raúl Juan, Ivan Nalvaiz i David Romero. El seu nom prové de l’enginyer Frederick Stark Pearson creador dels ferrocarrils catalans i gran propulsor d’energia elèctrica a Catalunya. Els germans Nalvaiz prenen aquest nom degut als nombrosos viatges que fan amb ferrocarrils entre La Floresta i Barcelona per tal de trobar-se i fer les cançons del que serà el seu primer disc ‘Pearson’ (RGB Music- 2015).


El grup presenta el seu segon disc "L’accident, la interrupció, la revelació" (LAV Records, 2019).


Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

Partilhar!

Organizado por

SALA TARO

Ver detalhes
As cookies ajudam-nos a oferecer os nossos serviços. Ao utilizar os nossos serviços, aceita o uso de cookies. Mais informações