Olga Pes

Olga Pes

Ver entradas
Olga Pes

Olga Pes

MArt. Av. Horta de Santa Maria, 4. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

17:30 Meditació Oberta
19:15 Concert Mindfulness

Olga Pes

La compositora i cantant Olga Pes ofereix una experiència diferent i original. Els seus concerts són la barreja que neix d’una gran qualitat musical i la profunditat dels seus missatges. Capaç de crear una atmosfera on, obrir-se a les sensacions i als sentiments es converteix en una pràctica fàcil,.
Per al concert de proximitat del proper dissabte 23, Olga Pes es presenta amb la seva veu excepcional i la guitarra acompanyada de Fer García-Ramos a la bateria.


Meditació Oberta

A les 17:30H. comencem amb la meditació oberta que s'ofereix a MArt tots els dissabtes a la tarda i que ens ajuda a entrar en aquest estat de presència i quietud per a poder gaudir plenament de la experiència músical posterior.

Es recomana tenir la experiència completa, és a dir, assistir a la meditació i seguidament al concert.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

1 Opinión Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 23/11/2019
Sublim
Vius l'art en majúscules, una veu sensacional, que fa el que vol, una plena consciència que et porta ben endins i desperta tota sensibilitat.
Jur
24/11/2019

¡Compartir!

Organizado por

MArt

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información